Aura 30 år

Oj insåg just att Aura 2 (hur lustigt är det inte att man har 2 vänner som heter Aura, inte vanligaste namnet direkt) fyller år idag.. måste köpa något ju... åååh

Redan hemma :)

Så skönt att redan vara hemma.. Har betalat lite räkningar och har just insett att jag slarvat bort dom flesta vilket inte är så bra, hmm...

Insåg oxå att min lön nästan är slut nu... vad var det för datum sa ni???

Hoppas jag får min lilla dator idag så att jag kan lägga in lite bilder, så tråkigt att inte kunna göra det.. Snart!!!!

Har shoppat en vit lång klänning, vad tror ni???

ELLA

Lindas nyfödda lilla (pyttelilla) bäbis heter Ella.. Har sett bilder nu, så sööööt. Men linda själv är visst ganska snurrig :)
Måste hänga ihop med morfinet efter snittet..

Sitter nu på jobbet och har fått ett nytt otrevligt schema för dom sista veckorna, min chef måste hata mig mer än jag hade förstått, inte EN ENDA TIDIG DAG!!! Fy fan... Jag ska försöka stå ut, nedräkningen har börjat... 10 dagar kvar, med idag.. Sen ska det vilas... Vad ska ni göra på semestern????

MIN LINDA <3

Min Linda har fått en liten Ella i natt.. Nu önskar jag bara att jag kunde få tag i henne :( Har varit i waxholm och käkat med P hans bror och Malin.. Trevligt men blåsigt. Nu har vi precis kommit hem och ska grilla. Sen kanske ut..

Men jag vill ju träffa Linda.. :(

FREDAG!!!

Snart får man gå hem, och sen kommer Pär och Malin och i morgon ska vi till waxholm.. Ska bli jätte mysigt..
P och jag har beställt förlovningsringar oxå :) <3 <3

Me and cola light is going to bed :)

Nu ska jag inta det sista av den dagliga dosen Cola i sängen och titta på slutet på fotbollen.. Sen ska jag sova som en prinsessa, är helt sjukt trött.. Återkommer i morgon..
God natt på er !!!

Shopping!!

Idag har jag shoppat, Sen när jag kom hem kom min svåger med mina sötaste små syskonbarn.. :)
Och i morgon är det fredag, kunde ju knappt bli bättre :) Ska lägga upp bilder så fort jag får tillbaka andra datorn..

Puss på er

12 lååånga dagar kvar!!

Äntligen hemma, det här har varit en skit dag från början till slut!! Och dessutom är jag nu lite undrande över hur jag kommer till jobbet i morgon om den här buss strejken blir av????? Förstår dom iof, men det gynnar ju inte direkt mig :)
Ska inte gnälla mer om jobbet, läste just min arbetskamrats blogg och insåg att den stackars människan ska vara kvar där, och jag har åtminstone haft några roliga jobbar kompisar medan hon blir kvar där nu när alla vi slutar.
STACKARS DIG SABINE!!!!!! Jag lider seriöst med dig.. Så jag som bara har 12 dagar kvar och sen en låååång semester framför mig kanske inte ska gnälla allt för mkt!!

För övrigt har lönen kommit idag, och jag ska hålla mig låååångt bort ifrån alla butiker och shopping sidor på nätet.
När jag räknar ut vad jag har shoppat för dom senaste månaderna blir jag fan mörkrädd!!
Undrar hur länge det håller????

Carolina du trevliga människa

CAROLINA: Tog bort din kommentar eftersom jag tyckte att den var ganska patetisk. Men jag ångrar mig nu i efterhand.. Skulle ha låtit den vara som ett tydligt tecken på hur humor befriade människor det finns här i världen.. Tänker inte ödsla energi på att försöka förklara för dig att det finns något som kallas humor och ironi, för helt uppenbart så är det inte ngt du känner till..
Ingen har bett dig att läsa min blogg, och om jag är så sorglig och tråkig eller hur det nu var, så förstår jag inte varför du uppenbarligen läst varenda inlägg jag hade..  Och nästa gång du vill ge en trevlig kommentar, så våga åtminstone ge en adress att svara till... hmm..

Jobb jobb jobb

Jag är såååå trött på att jobba så det finns inte ord för det..
Eller inte trött på att jobba utan trött på att jobba HÄR!!! Den här arbetsplatsen svämmar över utav falska människor, eller svämmar över å svämmar över, det finns 2 personer här som totalt drar ner betyget på arbetsplatsen om jag säger så..
Och dom enda 2 som hållit humöret uppe på en har gått på semester... FAN FÖR DIG BINE SOM LÄMNAT MIG ENSAM HÄR!!!!!!!! Nu vill jag gå hem, någon måste komma å rädda mig.. SUUUUUUUCK!!!!!

HELP ME PLEASE Kan ikke tala norsk

Kan någon bidra lite här,
-dup med tor farvefast klud, specielt vanskelige pletter kan kraeve gentagelse..

Försöker greppa hela den här vanish prylen.. Spillt en kopp kaffe på vit heltäckningsmatta = P not so happy!!!

Ja tack...

Jag tycker i motsats till alla andra (vad det verkar) inte att agyness eller kate moss är snygga.. Jag fattar inte vad det handlar om riktigt, jag verkar vara ganska ensam om det :) Här är några jag inte skulle tacka nej till att byta utseende med :) Å nu kommer ni förstå mitt ideal och varför jag inte tycker att Kate e snygg, det här är väl raka motsatsen :)



                         
                                   





Victoria Beckham Nice Picture



beyonce knowles in bikini

Och om jag såg ut så, så skulle jag kunna gifta mig med vem jag ville ( HA det kan jag väl endå!!) Och då skulle det svåra valet stå bland dessa :)

 



 

 

Å herregud, kanske blir svårt att välja....

Undrande

Varför frågar man alltid saker som man inte vill ha svar på???
Varför öppnar man munnen överhuvudtaget?? När man inte kan få något svar som man vill ha, om det inte finns något "rätt" svar... Åååå är så jävla trött på mig själv!!

Mums, nja..

Har vräkt i mig godis så jag mår illa idag med :) Varför känns det alltid som en bra ide att äta upp en påse lösgodis ända tills skiten ligger i magen och ger en ångest... Undrar lite vad som hände med min träning :) Bläää jag är bara full av jordgubbs dödaskallar och orkar inte tänka på träning..

Idag hoppas jag på en bio, blir jäkligt svårt för mig å P att komma överrens om film bara... Hulken känns inte aktuell för mig.. Och jag gissar på att SATC inte känns okej för honom haha.. Vi får se.
Hellst skulle jag bara åka å köpa desperate housewives 4 boxen.. Har abstinens.. Kollade klart på förra boxen på två dagar alltså ca 7-8 timmars DH om dagen, haha konstigt man har abstinens :)
Skulle kunna gifta mig med Carlos, manligare får man fan leta efter.. Egentligen inte snygg, men så manlig :)

 "Carlos" <3 haha

Önskelista!!

Stort behov av lite tröst shopping, allt är ju så jävla tråkigt... Det här vill jag ha..

                                                               Jeans från ACNE

                                                               DH säsong 4

                                                              ASOS Stripe Sundress Asos.com

                                                              ASOS Fitted Ruched Bust Dress Asos.com

                                                              ASOS Cotton Dobby Belted Prom Dress Asos.com

                                                              Diesel Asymmetric Zip Dress Asos.com

                                                             strappy curved heelGoJane.com

patent t-strap hidden heel strappy gladiator heel strappy gladiator heelGoJane.com

metallic double strap t-strap heel  strappy lace-up platform shimmer strappy heel

crocodile buckle heel  pleated knot slingback quicksilver met heel

GoJane

GoJane.com har sjukt mkt snygga skor!!
                                                                    

Bättre????

Blev det här bättre eller sämre???
Var ruskigt trött på den gamla designen, hoppar inte direkt höjdhopp över den här heller.. Önskar jag var lite bättre på sånt och kunde fixa min egen :)

Blogg.se vad sysslar ni med???

Varför har min text blivit oläslig??
Varför har blogg.se ändrat min läsliga text till den här???
Är det ett straff för alla hårda ord???
I såfall, BLOGG:SE I'LL TAKE IT ALL BACK... Om jag bara får tillbaka mina bokstäver!!!!

I morgon får jag tillbaka den gamla datorn med alla blder.. Visste inte hur handikappad jag skule känna mig utan min stenålders dator.. Eller nja, det är väl iof inte datorn i sig utan det faktum att jag inte har en enda bild i den här och att vi inte hunnit lägga in alla program så jag kan inte lägga in bilder i den här än..

I morgon är det bara att jobba igen, vad kul det ska bli :-/ Vill bara att det ska ta slut nu.. Jobbar vecka 28 å sen behöver jag aldrig gå dit igen, å tro mig det kommer jag inte heller!!!

wrong again...

ok... inte heja holland...

Heja Holland!!

Jag som svor på att bojkotta hela jävla EM efter vår förlust kom just på mig själv med att sitta å titta på Holland-Ryssland..
Visste att jag inte skulle hålla det där löftet..

Nu tänker jag låtsas vara från Holland, så kanske man kan få vara stolt en stund, eventuellt kommer jag att vara Ryss innan matchen är slut, men hey man har väl rätt att ändra sig??

För övrigt så har jag inte gjort ett skit idag, ätit ätit ätit bara.. Baguetter kebab godis, you name it.. Och kvällen är inte slut!!

See you later!

Midsommar from hell!!!

Vill inte ens prata om gårdagen.. Tänker ta det minnet och stoppa i en skål som Dumbledore i Harry Potter..
Och tro mig, jag kommer inte ta fram det särskillt ofta, hur kommer det sig att folk alltid ska börja gråta och tycka synd om sig själv när dom druckit?? Och hur kommer det sig att vissa människor söker så desperat efter uppmärksamhet att dom gör vad som hellst, å då menar jag VAD SOM HELLST, för att få den??? Jag blir så trött.. Och såna här ggr inser jag att hur gärna jag än vill så är jag inte 20 längre.. Det är bara pinsamt och patetiskt upprörande och en stor besvikelse att man får se folks rätta jag efter några drinkar.. Och jag hade hellre sluppit se det.. Nu kommer jag aldrig mer kunna se vissa personer i ögonen igen utan att min blick kommer att säga " jag respekterar inte dig" Men det känns iof som om det  kvittar.. Tycker bara synd om dom som inte ser igenom det där..

Och idag, känner jag mig ganska nöjd med att vara 29 år.. Ibland kan man låtsas att man är 20 igen, men utan allt drama som vissa personer i min egen ålder tydligen inte vuxit ifrån.. Men det mina vänner, är inte mitt problem..

Hoppas ni hade en trevlig midsommar..


Ny dator

Nu har P installerat nya datorn och allt är konstigt.. Den är mkt finare och skärmen är gigantisk i jämnförelse med den andra. Men allt ser konstigt ut och jag saknar alla bilder och annat jag hade i den gamla..

Dessutom har jag blivit strängt förbjuden att gå in på vissa sidor och att göra vissa saker eftersom P tydligen lider av förföljelse mani och tror att facebook ger virus i hela datorn.. Bara att gå in på facebook eller msn (det är dom två värsta enligt P) Kommer att ge oss virus i hela datorn.. Ja, vad säger man.. Det är ju bara att snällt låta bli, tills han vänder ryggen till!

Vet inte om den totala bristen på kommentarer tyder på att det fortfarande inte funkar eller att ni totalt övergivit mig :( Men tror på det förstnämnda eftersom ni enligt statistiken fortfarande är några trogna som läser även fast jag varit dålig på att blogga... Ja det blir ju inga bilder idag eftersom jag inte har några i den här nya datorn...

Det blir inget Båstad iaf, det blir picknick och häng med Martin och hans tjej.. Sen får vi se vad som händer. Ganska skönt, känner mig inte direkt upplagd för 110 mil i bil på 2 dagar... Fast det suger ju å vara kvar i stan oxå iof..
Ja ja jag kommer göra det bästa utav det..
puss på er!!

Krashad dator

Sorry det har inte blivit mkt skrivet här.. Datorn har börjat leva ett eget liv och nu funkar den inte alls.
Vi ska nog köpa ny idag!! Så sen blir det skriva av :)

Kul match igår :-/  Zlatan it's over, I don't wanna marrie you anymore...

Vad ska ni göra i morgon midsommarafton?? Det går väl inte att lämna komentarer på skit bloggen, men ni kan väl göra ett försök :)

För min del, så vet jag inte riktigt.. Vi har ångrat oss 10 ggr redan. Men senaste förslaget var visst Båstad, P är ganska impulsiv så jag vet inte om jag ska åka över 50 mil när jag kommer hem eller om vi ska vara kvar i Stockholm..
Det visar sig, det blir nog bra oavsett.. Hoppas jag har en ny dator ikväll, annars får ni ha en jättebra midsommar!!!!!

Kram M

I don't love you blogg.se

Nu har jag hört från typ 3 håll att det inte går att lämna kommentarer här på bloggen, tyckte att det var lite tyst från er :)
Tyvärr så vet jag inte riktigt vad jag ska göra åt det, men det börjar ju luta åt att inte vara kvar på blogg.se som bara är strul. Ingenting funkar, man tappar ju liksom lusten om man varje gång får hålla på i minst en kvart för att komma in på bloggen.. Och nu kan ni inte lämna kommentarer heller :(

Igår shoppade jag maaaaassor av fina kläder :) Ska lägga upp bilder när jag kommer hem!!
Borde inte vara på jobbet känns det som, har fått feber igen, borde bara ha tagit det väldigt lugnt hela helgen, men jag blir så sjukt rastlös så det går inte.. Men men är så glad över alla kläder så det väger upp lite feber :)
TACK ANNA!!!!! :)

Hörs sen, ha en bra dag! M

Leave me alone..

Go away, give me a chance to miss you,
say goodbye it will make me wanna kiss you.
I love you so much more when your'e not here watching all the bad show's,
drinkin' all of my beer.
If you give me some room there will be room enough for two.

Tonight, leave me alone i'm lonley...

I don't wanna wake up with another, but I don't wanna always wake up with you either.
No you can't just jump into my shower, all i'm asking for is one fuckin' hour.
Cutting of the phone leave me the fuck alone, tomorrow I'll be beggin' for you to come home.

Tonight, leave me alone, I'm lonley..
go away come back go away come back...

förhållanden är inte alltid lätta........ Pink har tydligen greppat det..

Hmm

Har jag missat ngt???
Kan någon tala om för mig varför Säsong 1,2,4 och 5 av desperate housewives kostar 199 kronor.
Men säsong 3 som jag vill ha kostar 359????????????????????????????????????????????
Är det rättvist? Köpte den iaf men ställer mig frågan om det är någon som seriöst försöker panka mig??
Så jävla typiskt är det, just det jag vill ha är ALLTID liiiite dyrare.. undrar nu om jag helt sonika borde ha hoppat över säsong 3 och hoppat direkt på säsong 4. Men tyvärr så brukar det ju hinna hända en del i såna här serier..
Ngn blir mördad en annan blir präst (fast den tidigare varit missbrukande prostitute) En annan har blivit kär i sin mans far men har ett förhållande med sin son osv. Bäst att inte missa något super viktigt, nu är det kasta ut P från vardagsrummet och på med DH som gäller..
Hoppas ni är piggare än jag är!


Sandpapper

Ja det känns som om jag har sandpapper i halsen.. Är en patetisk syn med snor som rinner och svullna ögon (usch)
Skulle egentligen åkt å köpt ny sverige tröja (FÖR DET MÅSTE MAN HA!!) min gamla är i barnstorlek 140 och har krympt ochjag börjar se smått trashig ut i den.. Men jag orkade inte.. Som tröst ska jag nu åka till Willy's (av alla ställen haha) Och köpa tredje säsongen av desperate housewives. Sen ska jag lägga mig i soffan och inte resa mig fören det är dags att sova.. då ska jag krypa in till sängen..

Trots att det var ganska jobbigt att orka jobba idag så får jag väl vara tacksam för min mkt förstående kollega Bine som oxå tyckte att det var heeeelt okej att sova någon timme på arbetstid.. Vi la oss helt enkelt på varsinn liten madrass och sov :) Hoppas verkligen att min chef aldrig hittar den här bloggen, iaf för Bines skull..:)
Själv har jag bara ett par veckor kvar av helvettet.

Jag blir för varje dag som går mer å mer intresserad utav att jobba med foto på ngt vis. Älskar att fota och hålla på med bilderna. Det är min stora stora hobby.. Jobbade som fotoassistent ett tag för något år sedan och tyckte det var skitkul..
Någon som har tips på utbildning??????

                                                 
                                                            Söta Bubb

                                                            Kay Kay

                                                             Lee

                                                            Mille

                                                             Bubb igen

                                                             Anton <3

                                                             Mille

                                                            Igen

                                                            å igen :)

                                                            Bubba e törstig

                                                            Anton skjuter rakt på min kamera lins :-/

                                                            Mille

                                                            Gustav

Ingen behöver ju undra över favorit motiv att fota iaf :) Tror jag har en miljard foton på syskonbarnen..

stackars mig..

usch det har varit en jobbig dag, äntligen hemma nu iaf.. har feber och känner mig allmänt bläää..
Försöker tvinga P att tycka synd om mig, men han tror att jag låtsas vara sjuk... kanske överdriver lite för ofta????

LÖFTE

Ska skriva ett långt inlägg när jag kommer hem, om jag inte blir skit sjuk :)
Har varit lite dåligt med inläggen ett tag, men hinner ju fan inte. Jobbar hela tiden känns det som..
Är det inte ganska typiskt att bli sjuk lagom tills det är helg??? Kunde jag inte blivit sjuk i måndags?
Måste bli frisk till i morgon för då ska vi kolla matchen hemma med massa folk..
Hörs sen, ha en bra dag.. Det är ju fredag :) Visserligen den 13.. Men vi låtsas inte om det..

Så sjuuuk

Martina har feber ont i halsen och har antagligen urinvägsinfektion, men är endå på jobbet, vad ger ni för den???

I love you, Ich liebe dich Zlatan Ibrahimovic <3

Ibra I love you <3 :)

Och jag hatar den här bloggen!!!!!!!!! Nu går det inte att lägga upp bilder..

Men ZLATAN jag säger ZLATAN <3

SEX AND THE CITY!!

Älskar alla SATC inspirerade grejer dom har på Asos... Vill ha allt, vill ha det så mkt så jag glömmer bort alla dåliga erfarenheter från liknande ställen :) Ngn sa att det inte var ngn tull från asos???? Vet ngn om det stämmer??

Cosabella for 'Sex and the City' Carrie Bustier Karen Millen Tropical Print Wedges ASOS Leather Zip Front Suede Ruched Sandals

ASOS Floral Mini Prom Dress in the style of Kylie Minogue  Oasis Rose Printed Bandeau Dress ASOS Satin Frill Trim Fitted Dress in the style of Sarah Jessica Parker

ASOS Crochet Trim Embroidered Dress  ASOS Rose Print Prom Dress in the style of Sarah Jessica Parker Lipsy Silk One Shoulder Bow Chiffon Dress

Corsellis Strapless Puffball Dress Mogil Exclusive to ASOS Leather Reversible Belt  Mogil Exclusive to ASOS Oversized Panel Clutch Bag

Betseyville Playa De Betsey Large Tote  Pink Accessories Butterfly Belt Mogil Exclusive to ASOS Twister Purse

Karen Millen Tropical Printed Small Leather Mix Shoulder Bag  Cosabella for 'Sex and the City' Carrie Push Up Bra 

Har ni mer pengar än jag, så förstår jag inte vad ni väntar på. Jag skulle kunna handla ihjäl mig :)
HURRA för Asos.com

Den här bloggen gör mig såååå aaaarg!!!

Har i en timmes tid försökt komma in på bloggen, men det har bara stått FEL LÖSENORD hela tiden..
Ungefär som om jag inte skulle veta vad mitt lösenord är.. Jag blir helt vansinnig på såntoch vill nu bara slå sönder någonting. Hyperventilerar utav ilska....

Bortsett från att jag hatar skit datorer och bloggar som inte funkar så är det snart dags för match :)
P har dragitin till stan med massa kompisar och jag skulle egentligen oxå följt med, men ångrade mig i sista stund..
Jag orkar verkligen inte, å så vet man att det slutar med att man faller för grupptrycket (haha vilken nörd) och dricker några öl, och sen orkarjag inte jobba i morgon.. Herregud jag borde verkligen heta Positiv i efternamn..

Nä men seriöst (jag kan vara det med när det krävs) så stannar jag hellre hemma å kollar matchen utan störande moment (läs P) idag.. P är INTE en sån där fotbolls kille egentligen, han låtsas bara för att få dricka öl på en tisdag utan att jag blir arg :) Det är ganska irriterande när HAN frågar MIG om regler och spelare, en gång försökte jag verkligen förklara offside regeln med lakritsgodisar, men jag tror inte att han hajjade :) P äääälskar motorsport av alla de slag, och fotboll är INTE för män anser han,( jag kan tyvärr inte hålla med darling, tycker det finns gott om män på plan :)

Nu har jag naturligtvis dragit på mig sverigetröjan och lagt colan på kylning och ser fram emot Sveriges första match för mig själv i soffan... bara jag å Zlatan :)

HEEEEJA SVEEEERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   IBRA SÅKLART!!!!!! :)

FOTBOLLS EM :)

Är inte EM en fröjd för ögat :-D


Sitter på jobbet och vill i vanlig ordning mest gå hem, om jag slutar kolla på klockan kanske tiden går lite snabbare..
Framförallt eftersom jag inte ens har börjat än :(

Vet inte vad det är med mig å tider, jag måste ha något program i huvudet som är inställt på att aaaldrig komma försent.
Jag kommer ALLTID minst en halvtimme för tidigt till jobbet.. Okej om jag ville vara här, men det är ju det sista jag vill..
Det måste hänga ihop med att jag alltid kom försent till skolan när jag var liten..
Men då skulle jag önska att programmet ställde om sig till att komma i tid istället för en halvtimme för tidigt :(

Nu ska jag jobba....suck.... Kul väder vi har idag förresten...
Ha en bra tisdag alla!!!

Dagen idag var en solig dag :)

Seriöst, skulle det inte funka bättre med bloggen efter flytten????? Ingenting funkar ju längre!!! Suttit å kollat bloggar en stund och får ont i magen utav alla 14-16 åriga småtjejer som skriver om hur mkt dom suuuuper!! Allvarligt, har dom inga föräldrar?? Allt dom skriver om är vilken sorts x-cider dom drack i helgen och vilka killar som fick ligga.. Ska man ha sex när man är 14?? Ska man prata om det som om det är det enda man gör och som om det är precis som det ska??
Överallt läser man om dessa unga unga tjejer som är ute till 5 på morgonen, hamnar på ngn efterfest där dom har sex med någon som dom knappt har namnet på och föräldrarna köper deras sprit.. Jag blir bara ledsen.
Undrar om dessa tjejer är lika nöjda om ett par år när självkänslan är i botten.. USCH!!!
Hatade mina föräldrar när jag var i den åldern, jag fick inte göra någonting, bokstavligen.. Martina 16 år skulle vara hemma klockan 9 och ringa hem flera ggr under kvällen så att dom kunde försäkra sig om att jag inte var full..
Hatade dom då men är tacksam idag.. Ja en del saker tycker jag fortfarande var sjukt överdrivna, men hellre det. Mkt mkt hellre det.. Många man umgicks med då och avundades för deras föräldrars brist på intresse är döda idag. Har knarkat ihjäl sig.. Andra är riktigt nedgångna narkomaner. 2 har tagit livet av sig.. Självklart gick inte alla den vägen.. Men jag är endå glad för mina föräldrars stränghet, festa och träffa killar hinner man endå, när man är mogen för det..

Okej slut på predikan, här kommer osminkade bilder från idag, håll till godo :)

 Flottish :)   
Okej ruttnar på den här bloggen, orkar inte lägga upp fler, ingenting överhuvudtaget funkar här...suck


Trött

Har inte gjort ett skit idag, först fick jag en depression för att solen hade försvunnit, sen komden tillbaka å jag parkerade på altanen och där låg jag kvar med paus endast för att dricka och gå på toaletten..

Sen kom P hen å jag gjorde stoooora glassar med banan chokladsås hasselnötter maränger och choklad kex :)
Bra jobbat M, uteslöt grädden i ett pinsamt försök att vara nyttig :) Äh man måste få äta ibland oxå.. Tyvärr så verkar jag ha missuppfattat "IBLAND" och tror att det betyder varje dag :)

Nu ska jag kolla på film och vila min utarbetade glassfyllda kropp inför jobbet imorgon.. Vad kul det ska bli med måndag :-/
Ska kolla på 


Äntligen..

Har försökt komma in på bloggen i en miljonår känns det som, men det har inte gått..
Och som avslutning som påstod dom när jag försöker logga in att jag har fel lösenord... I DON'T THINK SO!!!!!!!
Kan väl för fan mitt eget lösenord.. Tillslut var det tydligen inte fel längre, för det gick ju att logga in tillsist. Ungefär en sekund innan datorn åkte i väggen, så man får väl tacka för det blogg.se...

Har precis skrivit ett hat mail till nelly.com.. Och är på riktigt uselt humör.. Betalade just 1066 (!!!!!!!) kr för en bikini underdel. Tycker dom varit så oproffsiga så jag vet knappt vad jag ska säga.. Dom bara levererade att min retur inte kommit till dom och att jag var tvungen att betala hela summan. Det bara känns som BULL SHIT!!
Var skulle bikinin tagit vägen?? Har ngn post sorterare på posten tagit den??????  Nä, man tycker att dom kunde skött det anorlunda, det är inte på det här sättet man behåller sina kunder, defenitivt inte mig iaf...

Så om ni ser ngn som springer omkring med en knall gul bikini överdel i sommar, slå ner den jäveln...
Inte om det är en knall gul underdel, för då är det jag , och tro mig jag har betalat för den 2 ggr om!!!!

Lägger in lite bilder från helgen, B.l.a kubb med Martin och hans nya tjej :) Och utflykt till fjäderholmarna (mysigt!!)

 Glöm inte solskyddet :)

 På väg in till stan för middag med Martin och tjej (ja, jag har glömt vad hon hette)

 Nykära <3 Njut så länge det varar :-/

 THE girl :)

 Kubb, P och jag vann 3 ggr av 3 HA!!

 Fjäderholmarna med mkt gravid Aura2 och Florin

 Florin och hög gravida Aura2

 Åt upp hela skiten, som om det inte fanns ngn morgondag, eller beach 08 haha

 P och Florin

  

Lugn kväll..

Blev en lugn kväll idag, har varit hos syster å fikat.. Och tränat.. om jag tränar en gång i veckan så ger det inget resultat, men det lindrar mitt dåliga samvete :) Nu ska jag kolla film å sova.. I morgon är det sol som gäller hela dagen, å på kvällen ska jag ut.. Hörs imorgon..

Forever21

Okej vill inte höra ett ord om kvaliten på bilderna :) Det blev visst lite suddigt imellanåt.
Och bortse från den osminkade människan i kläderna :)

   

   
Lägger ut mer bilder sen, är några klänningar till, men det blev för varmt :)

Äntligen hemma!!!

Gud va jag har längtat hem idag.. Fick dessutom jobba över på min tidiga dag.. Försöker trösta mig med att jag slutar det här jävla jobbet i juli, och sen ska jag göra ngt jag tycker är roligt!!!

Ska strax ta kort på alla kläder som kom igår så jag får höra vad ni tycker..
Är ngn på jakt efter snygga kjolar så håll utkik, tyvärr kunde jag inte ha 2 av kjolarna som var i storlek S men snarare är XS och jag har lite för mkt höfter för det.. Kommer inte att ge bort dom, men sälja dom billigt. Får se om någon utav er är intresserad annars blir det blocket.. Så synd dom är så fina och man hade ju garanterat varit ensam om dom.. Men men.. Får väl tacka mamma för mina höfter....

Nöjd trots allt, tror jag...

Trots monster tull å allt så måste jag säga att kvaliten på grejerna var över all förväntan.. sakerna är skit fina och ser absolut inte billiga ut vilket jag var lite orolig för.. Däremot fick jag lite problem med 2 av kjolarna som slutar på halva.....RUMPAN!!! Går inte att använda, trist för dom e skitfina.. Lägger in bilder i morgon..
Nu ska jag kolla på ngn film P har laddat hem och se fram emot kort dag i morgon å lååång helg :)
Aura, feel free att tvinga med mig ut :) Puss på alla...

Väntan e över...

Nu har äntligen paketet från forever21 kommit och jag ska hämta det efter jobbet..
Vore ju jätte roligt, om det inte vore för att ett billigt paket slutade med ett svindyrt... Måste lösa ut paketet för ytterligare 800 kr.. Så med frakt och tull och alla andra jävla avgifter så blev det totalt nästan 1500 i bara avgifter runt omkring!! Och jag kommer ALDRIG mer göra om det här misstaget..

På det så skickade jag ju för ett tag sen tillbaka en bikini överdel till Nelly.se.. Men dom har aldrig fått den förstår ni.. Så nu måste jag betala 1045 kr för en bikini underdel.. INTE PROFFSIGT av dom.. Och jag kommer aldrig någonsin beställa ngt där ifrån igen heller!!!!

Kanske dags att sluta beställa grejer på nätet :) Okej att bli ruinerad för saker man faktiskt köper, mindre okej att lägga alla hårt inarbetade slantar på avgifter eller saker man inte ens har...

Nu vill jag åka hem...

Not invited..

Känner mig lite besviken, sur, arg, irriterad och en liiiten smula ledsen..
En utav mina äldsta vänner har under helgen gift sig, och jag fick veta det nu...
Vi har inte umgåtts på länge, men känner mig iaf besaviken att jag inte ens visste det..
Glöm att du blir bjuden på mitt bröllop!!! :-p
Usch e mätt å trött och önskar det vore torsdag eftermiddag så man får vara ledig någongång..
Känns som en evighet dit blääää!!!

USCH!!!

Är på jobbet, mkt roligt....inte...
Igår när jag skulle kolla mitt mobilsvar efter helgen fick jag en äcklig överraskning...
En killkompis har ringt mig för att fråga var jag är, och glömmer sen lägga på luren, så jag har hela hans pinsamt snuskiga sexakt på mobilsvaret.. Han skämms en aning idag :) Så gott folk, var säkra på att ni lägger på luren när ni har pratat klart. Han kommer säkert vara lite mer noga med det i framtiden :)

Hoppas ni får en bra dag, jag ska försöka så gott det går!

What can I say??

Att säga förlåt för brist på bloggande känns lite uttjatat, så jag säger ingenting (men föööörlåt innerst inne iaf)
Gårdagen var en jobbig dag att ta sig igenom.. Bakis i värmen e inte kul.. Men vi hade kul i Lördags iaf :)
Blev lite mer avancerat än tänkt, meningen var en pub på söder, men så blev det ju inte och det hade man ju lite på känn redan innan man gick, Aura å jag parkerade oss framför spegeln och stod kvar där i flera timmar med paus för drink påfyllning med resultatet att en från början snygg sminkning i slutet blev lite transvestit varning.. Både beroende på konstant drink påfyllning och för mkt tid att sminka sig.. Det blev liksom bara mer å mer.. Och i nyktert tillstånd kan jag ju säga att resultatet blev....sådär haha. Det är tur att det var mörkt ute :)

När jag kom hem fick jag lägga mig i ett litet hörn av sängen för Aura å jag hade släpat fram alla kläder jag äger och lagt på sängen.. P var inte glad när han kom hem å skulle gå å lägga sig :) Men då var ju inte jag hemma så det spelade inte så stor roll.. :)

 Aura   Oki...

 Aurita:)   Sandra..  Puckon

 Hot stuff :)   Jaha..:)

    Aura med blicken :)

 Aura det här måste vara den bästa bilden som tagits på oss :)
Och jag är lite Stig Helmer lik :)

 Minns inte den här bilden, och det syns ju nästan, white trash Martina :)

 Dagen efter gällde mkt stora solglasögon och spy påse :)



RSS 2.0