Hår

Okej, seriöst, hur svårt kan det vara att göra en hårförlängning själv??
Ja med hjälp av ngn givetvis, men på hemma plan.. Insåg just hur många tusenlappar som skulle sparas in på så sätt... Men hur fel kan det bli???????

 :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Här i Thailand kan man köpa billigt äkta hår! Dom säljer till salonger i Europa. Ska du göra förlängning så ta indiskt hår, det är det bästa. Vet en som är duktig, hon tar för en rad ca 2500. (En halv förlängning)Två rader är jättemycket hår. Har gjort det ett par gånger. Har alltid blivit skitnöjd. Det är dock lite beroendeframkallande. Hade det sist jag såg Petra, vet inte om hon såg att jag hade det.. Här i Thailand var det dock ingen hit, slutade med att jag pillade (slet) bort allihop. Inte vidare ekonomiskt.. Men det var snyggt så länge det varade. (I typ tre veckor) Förresten är det några som använder märket Ed Hardy i Sverige?

/Petras Anna

2008-04-25 @ 20:01:14
Postat av: Martina

Hej :) Det var inte igår :-)
Å jag vill göra!!!!!! Har ju page nu och är duktigt trött på det!! Hade velat ha långt hår i sommar.
Men räcker det med en rad när jag har så kort hår???
Jag funderade på att göra med keratin vax, vad har du gjort???
Ja Ed Hardy kommer mer och mer, stod senast idag och kollade på ett linne faktiskt..
Är väldigt avundsjuk på dig som är i Thailand så här länge!!!! Men Petra längtar efter dig så du får nog skynda dig hem..
kram M

2008-04-25 @ 20:15:47
URL: http://martans.blogg.se
Postat av: Mathilda

gör det inte, eftersom ditt hår är så kort kommer det bli skitfult om du gör det själv. det kommer bli ett streck där ditt rikiga hår slutar och sen kommer löshåret som slutar en bra bit nedanför.

2008-04-26 @ 12:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0